Kurser 2019

Nu ligger schemat klart för de tre första månaderna 2019, den tiden som jag avsätter mest för kursverksamheten.

Nytt för i år är att de som gått kurs hos mig tidigare får möjlighet till en deluxe kurs där i stort sett allt är möjligt! Både stora alster, unika latexformar och experimenterande! Det här kommer bli kul! Dessutom max 3 personer per klass!

Alla datum och platser finns på www.ewadolck.se/kurser . De som inte bokas till mig har en länk vidare till den samarbetspartner som arrangerar kursen.

Jag kommer fortsätta samarbeta med Vuxenskolan som varit med sedan starten med gos Pirjo som styr skeppet, men jag breddar mig oh dyker även upp i Länghems Prästgård och i butiken Sally Bazar i Göteborg.

Som vanligt kan man boka egen kurs om man är 3-4 personer. Skicka då ett mail så kikar vi på möjliga datum.

Så… nu har vi ett skönt avslut på 2018, skänker några tankar på vad som var bra och vad som kan göras bättre, och sen satsar vi allt på ett 2019 som går till historien som ett fantastiskt år !

Nu kör vi!

 

Följ Ewa Dolck på Instagram