Gästutställare hos Korpens Hantverk i Alingsås

Under februari månad har jag äran att få vara gästutställare i Alingsås på den anrika hantverksbutiken Korpens Hantverk och Galleri. En helt underbar butik där ett antal hantverkare driver en gemensam förening. Allt från täljda fåglar, knubbiga damer i keramik, vackra broderade förkläden, tuffa smycken i silver till traditionella vävda mattor, fårskinn och målat trä.

Det är en mycket hög kvalitet, inget halvfabrikat så långt ögat når ! Och när man får höra att det finns medlemmar som varit med sen starten för 25 år sen förstår man att det här är på riktigt !

Så nu finns ett urval av mina olika kollektioner på plats på Kungsgatan 40 i Alingsås. Både vinglas, ljuslyktor och Buddha-figurer likväl som smycken och katter. Jag kommer varje vecka under denna gäst-månad att besöka butiken för att fylla på och leverera beställningar.

Följ Ewa Dolck på Instagram