Inspirationsdag Svenljunga 23 mars

Hösten 2018 höll jag en prova-på-kurs i Länghem på Prästgården. En underbar mötesplats som välkomnar alla ! Här har man massor av aktiviteter så som barnvagnspromenader, stickträffar, keramikkurser, café , föreläsningar och happenings förutom det man kanske förväntar sig i en prästgård av andakter mm.

Det var en så skön atmosfär, och jag fattade tycke för flera ur personalen, och vi kände att det fanns mer att utforska i samarbete!

Därför är det nu väldigt roligt att få bjuda in till en inspirationsdag arrangerad av just Kinds pastorat med Therese Söderlind i spetsen.

Detta kommer att ske 23 mars i Svenljunga kyrka och församlingshem. En hel rad olika föreläsningar erbjuds av brett spektra. Allt från keramik, trädgård, körsång och fika….

Man bokar sin plats enligt programmet. (klickbar länk)

Mitt pass presenteras så här:

Seminarie 1. Skapa för glädje och välbefinnande
Ewa Dolck, driver företaget ”Från tanke till form” och har lång erfarenhet av att jobba kreativt med olika material. Under det här passet får du möjlighet att testa decoupage men också ta del av Ewas tankar om hur kreativitet och skaparlust påverkar livsmodet. Hur kan skapande motverka ohälsa? Hur viktig är skaparglädjen och vilket utrymme ger vi den i vår vardag?

Detta är för mig en viktig dag! Jag hoppas vi ses !

 

Följ Ewa Dolck på Instagram