Trädgård och Uterum 2019, Ängelholm och Medevi

Efter en intensiv avslutning av 2018 med många och långa dagar på mässor runt om har det varit skönt att hålla sig hemmavid ett tag. Det har varit en del kurser i verkstan, och mycket tid att utveckla och skapa. Produktionen inför vårens mässor har också startat, och jag planerar som vanligt ny monter. Både nya alster och nya displayer ska tänkas fram, formas och skapas.

I år har jag en helt ny mässa jag ska delta i, nämligen Trädgård och Uterum.  Detta är en mässa som kommer gå av stapel på flera orter i Sverige, varav jag ska vara med på två, nämligen Ängelholm och Medevi.

Denna mässa skiljer sig lite från de ”stora” trädgårdsmässorna då de handplockat mindre aktörer och låtit bli de stora drakarna. Mycket är handgjort, nästan allt är unikt, svenskt och direkt riktat mot just trädgård och uterum.

Jag kommer ha en stor monter på båda ställen, och självklart kommer det med en massa katter, men även blommor, fågelbad och bord. Och efter att jag haft en månad av utveckling och tester i verkstan vågar jag också lova några nyheter också.

Så boka in 27-28 april i Ängelholm och 18-19 maj i Medevi, så hoppas jag vi ses !

 

Följ Ewa Dolck på Instagram