Slöjdmässan i Hjo

Trumvirvel ! …………….. Tadaaaaa !

I år kommer jag vara med på den stora slöjd- och hantverksmässan i Hjo !

12-14 juli 2019 går den årliga hantverksmässan av stapeln i den lilla pittoreska staden Hjo som sedan över 30 år samlar unikt hantverk av hög kvalitet! Och i år är jag med ! Det ska bli fantastiskt kul att träffa kunder från en ny region.

Självklart kommer jag ha med mina katter, hundar, blommor på pinne, cafébord och fågelbad mm, men i skrivande stund utvecklar jag även en helt ny kollektion som jag hoppas kommer vara klart just till mässan i Hjo. Mer om detta senare…..

Eftersom katterna brukar sälja slut kan man till denna mässan förhandsboka sin katt med tillhörande låda, skicka ett mail i god tid före för att paxa din !

Mer info om exakt var jag kommer stå kommer senare…. Ikväll firar jag dock en milstolpe med denna anrika mässan !

 

Tjo ho !

Följ Ewa Dolck på Instagram