Kurser

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Skapa i betong !

 

 

Fullt utrustad verkstad med värme, massor av formar och färger, små grupper och hög mysfaktor !

Kontakta mig om du är intresserad av en aktivitet så kikar vi på möjligheter. För närvarande har jag inga planerade kurser men om du är flexibel med datum kan det gå att pussla in .

Exempel på upplägg för kurs:

Man behöver minst 2 tillfällen då betongen kräver några dagar att ”brinna” (dvs torka/stelna) Jag tycker tre tillfällen om vardera 2,5 timme är bra för en kurs på vardagskvällar, och 2 x 4 timmar lämpar sig för en dagskurs på en helg.

Första tillfället börjar jag med teori om formar och materialet betong och så gjuter man några saker. Tillfälle 2 förlöser man det man gjöt första gången samt gjuter lite mer, och sista gången ska allt förlösas, slipas, målas och lackas. Speciellt hos mig är att vi lägger tid just på ytbehandling och olika tekniker på färg och mönster.

Det finns gott om tid att både få tillverkat ett par fat, några blommor, nån lykta , en trädgårdsfigur/kruka osv .

Jag syr gärna ihop ett upplägg som passar dig/er så maila med förfrågan så hittar vi nåt som passar.

Du kan dock boka enskilt tillfälle på upp till 5 personer för gjutningskurs och 7 personer för pysselaktivitet det datumet som passar dig/er ! Öppet både vardag och helg.

Om ni är ett större gäng som vill ordna en aktivitet så ordnar vi ett upplägg som passar er tex med inspirationsföreläsning med bubbel och shopping.

Kombinera gärna med lunch/fika osv, det mesta går att ordna! Även andra tekniker som decoupage, julpyssel, shabby-målning osv.

Välkommen på skapande aktivitet som passar de flesta!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

 

 

 

 

i övrigt maila förfrågan så syr vi ihop något.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Bilder från genomförda kurser :

Klicka för att se första bilden i större format och bläddra sen vidare med pilarna.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Följ Ewa Dolck på Instagram