Glöggmingel Sally Bazar Göteborg 16 dec

Det är inte många mäss- och butiksdagar kvar nu före jul, och hejsan vad roligt detta har varit i år !

Och söndag 16 december kl 12-18 blir det ännu mer roligt då jag håller glöggmingel i butikskollektivet i Göteborg.

Butiken Sally Bazar o Co på Ånäsvägen 20 strax intill Redbergsplatsen består av 8 olika små företag. Vi antingen skapar det vi säljer eller köper in selektivt av små företag. Här har vi tex den duktiga fotografen Lotta som förädlar sina foton till kort, tavlor och brickor…. Stickfantasten Stina som både skriver böcker om stickning, säljer färdiga alster men även garn och beskrivningar.  Och Linda som först tecknar underbara akvarell-rävar och sen trycker upp tyg och syr ljuvliga små babykläder. Och ett gäng härliga tjejer till……

Just denna söndag 16 december kommer jag plocka med lite fler skinn från våra får, några fler vinglas med betongfot, några fler katter osv….. och alla mina alster kommer jag erbjuda med 10% julrabatt enbart denna dag.

Min härliga kumpan Linda med barnkläderna slår också till med 10 % likaså Karina som är silversmed ger er 10% på allt utom Adelina-smyckena för där skänker hon redan 10& till hjärtefonden.

Så det finns många orsaker att besöka Ånäsvägen 20 på söndag! Inte minst för att man kan ordna väldans många julklappar på en gång! De blir dessutom unika, annorlunda och skapade med väldans mycket kärlek!

Följ gärna Sally Bazar o Co på Facebook och Instagram!

Hoppas vi ses ! Nu ska jag koka ihop ett par godisar till att servera till glöggen imorgon!

Följ Ewa Dolck på Instagram