Kurser betonggjutning vår/sommar

Bland det roligaste jag vet är att ha kurser, och nu när temperaturen förhoppningsvis rör sig över 5 plusgrader snart kan jag även dra igång kurserna med gjutning i betong av lite större alster och inte bara inne i verkstan.

Under senare delen av april och under hela maj kommer jag ha ett par olika kurser med tema ”större saker” , datum kommer fyllas på under sidan KURSER , och om du samlar ihop en grupp på 4 personer kan ni välja eget datum.

I samband med trädgårdsmässan blir det också ett erbjudande för mässdeltagare om specialkurs i samarbete med Vuxenskolan.

Och veckan efter midsommar är det den årliga sommarkursen på Fristad Folkhögskola, en hel vecka med betong ! Där går vi in på det mesta som har med betong att göra, stora och små alster, val av betong, göra egna formar, ytbehandling, decoupage, slipning, återbruk mm mm. Dessutom i en unik miljö och med den godaste maten i pauserna! Det finns ett fåtal platser kvar på den kursen i skrivande stund.

Om du är nyfiken men inte kan avsätta tre tillfällen finns möjlighet att komma på work shop där jag har gjutit föremål av olika storlek, och så får man slipa och måla/ytbehandla dessa för att få en inblick i betongens värld. Skicka ett meddelande vid intresse så tar jag fram datum.

För den som vill sy ihop en aktivitet med tjejgänget, möhippan osv kan vi kombinera tekniker, det mesta går att lösa!

Välkommen på kurs hos ”Från Tanke till Form”

    

Följ Ewa Dolck på Instagram