Inför Trädgårdsmässan på Åhaga i Borås 6-8 april

Nyligen fick jag besök av Rebecca på Borås Xtra i min verkstad inför att jag deltar som föreläsare och även i monter på Trädgårdsmässan i Borås på Åhaga 6-8 april.

Jag blev ju inbjuden av min samarbetspartner Vuxenskolan i Borås att delta i deras monter om kurser i hantverk, och det ena ledde till det andra så jag blev även tillfrågad om att föreläsa, och temat blev ”gjuta i betong för trädgård, kropp och själ”.

Rebecca från Borås Xtra var nyfiken på temat och vad som lett fram till att jag startade företaget, hur jag arbetar och vad jag skapar. På lätta gasellben klättrade hon även upp i vedhögen för att få rätta vinkeln för fotandet. Superproffsig!

Artikeln kommer i marsnumret av tidningen och finns även på nätet.

Följ Ewa Dolck på Instagram