Packning och slutkoll sommarkollektion

Med små pauser för att kolla till lamm som föds, påfyllning av hö till kor och lite promenader med hund är det nu fullt fokus i verkstan. Det ska packas inför turnén att sätta upp sommarkollektionen hos mina återförsäljare under denna och nästa vecka.

Det är så kul att syna alla alster på detaljnivå, kanske slipa till en kant, bättra på lacken nånstans eller sätta tassar under. Sen bubbelplast och silkespapper…. Jag är så stolt när varje grej bäddas ner…

Det är nu snart 3 månader som jag jobbat 7 dagar i veckan för att kunna förse mina försäljningsställen med unika alster. Och jag funkar ju inte så att jag gör 20 rosor åt gången, utan varje sak gjuts, slipas och ytbehandlas en och en….

Nästa helg (långfredag) är det ju också premiär för mig och Tantverk i Falkängens Hantverksby. Det ska bli en upplevelse att se allt på plats!

Där får min betong samsas med vävda mattor, keramik, luffarslöjd, trä, talg, ull och tyg.

Och helgen efter det är det dags för Trädgårdsmässan 6-8 april på Åhaga i Borås där jag både föreläser om gjutning och medverkar i Vuxenskolans monter.

Jag hoppas vi ses där ute på ett eller annat sätt, och om du bara messar eller slår en pling så är du välkommen till verkstan för ett besök!

 

 

Följ Ewa Dolck på Instagram