Nu lägger jag in en växel till…..

2018 har verkligen börjat bra! Det enträgna arbetet med att nätverka och skapa möjligheter ger nu resultat! Året började med att Hantverksgruppen Akleja på Rydals Museum ville ha in utökat sortiment från mig, och detta kommer jag fylla på nu strax före påsk.

Sen hörde Tantverk, en av butikerna i Falkängens Hantverksby av sig och ville ha med mig under sommarsäsongen. Ett härligt gäng kreativa ”tanter” inom en rad olika hantverk. Och där har vi öppet påskhelgen, för att sen stänga lite och öppna dagligen från 1 maj till sista augusti.

Och sen kom frågan från Trädgårdsmässan om jag ville föreläsa på den årliga mässan på Åhaga. I celebert sällskap av Henrick Eriksson och Peter Englander kommer jag prata om betonggjutning för trädgård, kropp och själ.

Detta uppmärksammades av lokala media, så inom kort kommer ni kunna läsa om mig också i pappersformat!

Sen finns det ett par fler nyheter, men det ska planeras och grejas lite först så återkommer jag om detta… Men så mycket kan jag avslöja att det är ”rätt coolt” och ”inte på hemmaplan”…. Dessutom tillsammans med en av de bästa hantverkarna jag vet !

Så nu kavlar jag upp ärmarna och sätter igång blandaren!

Följ Ewa Dolck på Instagram