Härlig höst, info om kurser och öppettider….

Oj oj oj……. nyss var det augusti och nu är det snart slut på oktober ! Helt galet vad tiden flög !

Konceptet med turnéer har fallit väl nu när alla mässor är inställda. På ett corona-säkert sätt kan jag ta emot beställningar, skapa och leverera och därmed upprätthålla verksamheten.

Men…. det blir inga allmänna kurser inom en överskådlig framtid, och heller inga fasta öppettider i verkstan utan enbart efter överenskommelse.

Även om mitt lilla företag behöver all försäljning jag kan uppbåda, så är det inte moraliskt försvarbart med vare sig kurser eller öppettider där flera samlas samtidigt! Jag är fast i övertygelsen att vi måste ”HÅLLA UT ” för att göra det bästa av situationen och av respekt till sjukvård och medmänniskor.

Besök och inköp i verkstan sker efter överenskommelse så det bara är en ”bil” åt gången här. Jag bär ut på ett visningsbord det man är nyfiken på och betalning sker med swish eller kort så vi i minsta möjliga mån behöver stå nära.
Man kan komma både dag och kväll, vardag o helg, men ring eller messa före så bestämmer vi en ca tid.

Vad gäller kurser så har jag ju visserligen gott om plats, men verktyg delas, man hjälper varandra och ska kika på instruktioner mm, så det är i min åsikt inte heller ok under rådande omständigheter…. pengar får inte gå före respekt för medmänniskan .

Jag kommer nu lägga planen för turnéerna fram till jul och utöka med fler orter. Jag har dessutom några nya modeller av hundar på gång, så håll koll främst på Facebook och Instagram och beställ i god tid. Mina alster gjuts alltid i hög kvalitet på betongen, ingen billighetsvariant från lågpriskedja, och alstren får bränna 30-40 dagar i kontrollerad temperatur innan de målas. Slutligen lackas de 7 lager med uv-skyddande lack för bästa hållbarhet av färgen.

På turnéerna i november och december kommer jag även sätta ihop lite grupper och kombinationer som passar för julklappar och adventspresenter.  Går även att beställa egenkomponerade som förpackas med cellofan o träull.

Håll med, håll ihop och håll ut !

Följ Ewa Dolck på Instagram