2021 nytt år, nya möjligheter !

2021……
Summerar ännu ett år som småföretagare och konsthantverkare….
När jag bläddrar igenom orderboken och ser alla beställningar jag åstadkommit under året blir jag nästan överväldigad. Tänk så annorlunda allt blev våras när viruset gjorde så att alla mässor ställdes in. Tacksam över att jag vågade satsa på turnéer och mest tacksam över förtroendet ni gav mig att avbilda era pälsklingar och skapa trädgårdskonst och presenter.
Under 2021 fortsätter jag turnéerna och utökar med fler orter, även lite mer norrut. I mars kommer tex Stockholm med på turnéplanen, men det finns chans på Dalarna och Värmland också, skulle det vara intressant ? Någon annan landsända som vill ha besök?
Jag börjar även arbetet här hemma med att inreda en slags butik för trädgårdskonst , så att man enkelt kan besöka mig och se färdiga alster. Även hemsidan kommer uppdateras med galleri över olika hundraser mm, jag ska bygga om en del i verkstan osv…. så var gärna ute i god tid med beställningar då jag kommer pyssla med en del annat också i början av året.
Sen kommer det så klart nyheter, har redan några nya raser på gång, och några nya skapelser för trädgården kommer inför sommarsäsongen.
Jag kommer även värna om och utveckla samarbeten och synergier…. för jag är så bombsäker på att tillsammans är så mycket starkare än själv. Framgång, energi och glädje smittar. Håll dig nära människor du gillar och uppskattar!
Tack för att ni finns, Jag ser fram emot nya äventyr 2021 , vad säger ni….ska vi hitta på nåt kul ?
Och alla kunder …. så fantastiskt att möta er och få förmånen att skapa till er! Jag hoppas vi ses 2021 !
Önskar er alla ett gott slut och gott nytt 2021!
Kom ihåg, man kan inte bromsa sig ur en uppförsbacke !
Fridens liljor !

Följ Ewa Dolck på Instagram