Korpens Hantverksbutik och Galleri, Alingsås

Vilken milstolpe och härligt tillfälle att fira det blev 1 april !

För efter februari då jag var gästutställare hos den anrika hantverksbutiken Korpen i Alingsås blev jag så tillfrågad om jag ville komma med som ordinarie medlem. I detta gäng med fantastiska hantverkare i allehanda material är jag nu således ”en i gänget” .Jag är så glad och verkligen stolt !

Redan efter 5 dagar fick jag ta en extra tur och fylla på med nya djur!

Och imorgon 12 april ska jag vara prao i butiken! För nu kommer ni hitta mig där vid 2 tillfällen i månaden som expedit för butiken. Och imorgon ska jag lära mig allt från kassaapparaten till kaffemaskinen! Kuligt !

Jag kommer presentera mina medkumpaner närmare längre fram, men jag kan redan nu säga att det verkligen är värt ett besök! Så mycket fint, och unikt !

Och på söndag kommer en nyhet till……

 

 

Följ Ewa Dolck på Instagram