Karins Lada – Ny återförsäljare

Återigen visade det sig att generositet, nätverkande och den lokala företagarandan lönade sig !  Via en låååång historia åkte jag i söndags till Gullered och lämnade ett par lådor trädgårdsdjur och blommor till härliga Karin som driver Karins Lada strax utanför Ulricehamn. Mitt ute i ingenstans ligger denna fina anläggning som i bottenvåningen rymmer ett stort café och en hantverksbutik med brett utbud.

Karin har verkligen en skön repertoar i sin anläggning. Då och då är det live-musik , cafeét har hembakt, logen kan hyras av bröllopsfirare och konferensgäster, det finns ett museum och det är gott om parkering och lättillgängligt.

Hantverksbutiken där numera mina alster finns representerade har ett brett utbud också ! Karin själv är en typisk ”garn-tok” och man blir helt lyrisk av väggen med garn ! Vill/kan man inte sticka själv finns det färdigt att köpa !

För övrigt finns det trä, luffarslöjd, keramik, sytt…. mm mm mm . Stort och smått, olika material och en hel hög olika hantverkare.

Så kolla in Karins Lada på deras hemsida , Facebook och Instagram ! Ett trevligt utflyktsmål man lätt återvänder till !

Följ Ewa Dolck på Instagram