Tillsammans på Äventyr !

 

Något av det mest spännande och utvecklande jag vet är samarbeten! Ibland funkar det sisådär, ibland inte alls… och ibland blir det bara så klockrent bra ! När två egenföretagare möts, har en enhetlig vision om kundbemötande och kreativ integritet samt delar de grundläggande värderingarna i att skapa och driva sitt eget företag…. Ja då uppstår magi !

Så det är med STOR GLÄDJE och faktiskt en gigantisk skopa STOLTHET jag idag får dela nyheten med er att årets hantverksmässa i Båstad blir ett gemensamt äventyr för Stina Maria Stickar och mig ! Även om Stina har mjuka fluffiga varma alster och jag har hårda kalla blanka alster så är vi affärsmässiga tvillingsjälar !

Det kommer vara Stina Marias första Hantverksmässa i Båstad och fjärde för mig. Montern kommer vara STOOOR , hela 9 meter lång ! Vi har redan nu börjat skissa på layout och rekvisita, och kombon av våra material och personligheter känns som en energiboost !

Stina Maria driver sen flera år sitt företag vars verksamhet vilar på tre ben. Hon är dels författare till flera böcker om stickning, där hon även skapat mönstren. Dels säljer hon garn med beskrivningar men också färdigstickade sjalar, ponchos och handledsvärmare för den som vill ha de gosiga plaggen snabbt… Och slutligen är hon en grym fotograf! Snacka om mångsidighet! Fast genomgående är det hennes kreativa öga, omtänksamhet och lyhördhet som karaktäriserar den höga kvalitén !

Jag tror att detta bara är början på ett dynamiskt samarbete! För när båda är fokuserade på synergier, generositet och gemensam utveckling så hjälper liksom karma till…..

Vi återkommer under vår och sommar med mer info, ett och annat erbjudande och framför allt bilder på vad vi tar med oss till denna västkustens pärla av mässor med kvalitet och bredd av hantverk!

Nu laddar vi och trimmar motorerna inför en kalasbra sommar !

Tjo hoooooo

 

Länk till Stina Maria:  Facebook , Instagram , hemsida 

Följ Ewa Dolck på Instagram