Fullbokad kalender i vår….

När jag startade mitt företag 2015 gick mycket tid att googla, ringa, maila och nätverka för att hitta nya platser och kanaler att sälja mina alster. Nu några år senare har jag lärt mig enormt mycket om vad som funkar bäst för mig !  Dessutom har jag undan för undan skapat mig ett namn inom hantverk och trädgård så i år har kalendern blivit full i stort sett enbart av förfrågningar som inkommit till mig direkt från arrangörerna. Under våren är det flera trädgårdsmässor, några nya och några som jag återvänder till.

Därav är det just nu en intensiv period av skapande i verkstan då betongen som ska ut på mässor i april och maj ju måste vara gjuten nu för att hinna torka…

Nya former skapas, tekniker testas, det staplas och byggs hyllor lite överallt för att härbärgera alla gjutna alster…  För redan nu till helgen startar säsongen med mini-mässa i samband med Inspirationsdagen i Svenljunga, sedan följer Eriksberg, Ängelholm, Medevi, Wapnö, Limmared mm mm…..

Det som väntar är :

23 mars ”Det flödar glädje” Inspirationsdag i Svenljunga

30-31 mars ”Möt våren i Eriksberg” Konst och hantverksmässa

13 april Påskpyssel Vuxenskolan Borås

27-28 april Trädgård och Uterum i Ängelholm 

11 maj Trädgårdsyra i Limmared

18-19 maj Trädgård och Uterum Medevi

24-26 maj Trädgårdsmässa Wapnö

12-14 juli Slöjdmässan i Hjo

26-28 juli Hantverksmässan i Båstad

…. och sen kommer höstsäsongen med några nyheter…. mer om det senare….. 🙂

Så jag hoppas vi ses nånstans på turnén !

 

 

 

 

 

 

Följ Ewa Dolck på Instagram