Laddar Evenemang

6 juni 1-årsjubileum Butiken

6 juni, 2023, kl 11:00 - 16:00
Även om mitt företag ju går mot 8 år är det ju bara ett år sen jag fick hjälp av familjen att göra iordning en liten enkel butik i Brygghuset på gården i Fristad utanför Borås
Jag skapar hantverk i olika former, trädgårdsdekorationer, vinglas, smycken, ljusstakar mm mm men det är alltid med betong !
På tisdag 6 juni kl 11-16 kommer jag sätta fram lite extra saker även i tältet utanför och ha ett fyndbord, och så långt det räcker bjuder jag på kaffe och vid köp över 500 kr resp 1000 kr får man en gåva (i betong)
Jag har en ny parkering utanför butiken och man kan även parkera utmed vägen men vänd då gärna först nere vid butiken och parkera på vägen tillbaks upp. Skulle även det vara fullt kan man parkera uppe i korsningen där det är klippt .
Observera att det är en liten enkel butik med nivåskillnader och ganska brant trapp upp. Jag hjälper gärna till och plockar ut saker och visar utanför .
Betalning med Swish eller kort och jämna kontanter. Självklart får du kvitto med moms.
Klicka gärna i intresserad eller kommer där !
Välkommen !
PS vill du komma till butiken en annan dag är det bara att skicka sms, pm eller ringa så kikar vi på en tid som passar. Lägger även ut tider här som jag säkert är i butiken !

Share This Event

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Detaljer

Datum:
6 juni, 2023
Tid:
11:00 - 16:00

Plats

Ewa Dolck
Håstorp 3
Fristad, 51396 Sverige
+ Google Map

Följ Ewa Dolck på Instagram