Butik brygghuset

Obs !! Pga att jag under hela september ska hålla högerhand och axel still i mitella kommer jag förändra öppettider och i stort sett pausa produktionen. Om du ser på bilder något du är intresserad av kan du komma annan tid än de som markerats nedan, men meddela önskemål om dag och tid så öppnar jag enbart för dig! Hör av dig helst minst 2 timmar före.

Kommande säkra öppettider:

lördag 16 september kl 11-14
21 och 23 september STÄNGT , då är jag på Konstnatten Falköping i Åsarp
lördag 30 september kl 11-14
lördag 7 oktober kl 11-14
lördag 14 oktober kl 11-14
lördag 21 oktober kl 11-14
lördag 27 okt och 4 nov stängt pga julmarknad
lördag 11 november kl 11-14
lördag 18 och 25 november stängt pga julmarknad
SÖNDAG 3, 10, 17 december ÖPPET, återkommer om tiden

2022 ledde omständigheter, ekonomi och energi fram till att jag började ställa i ordning det som blev Butik Brygghuset på vår gård i Fristad utanför Borås.

Butiken är enkel och spartansk, oisolerad med lite ojämnt golv och ligger i det som en gång var gårdens brygghus. Detta ger mig möjlighet att kunna visa ett urval av vad jag skapar, och även hämta in omålade alster från verkstan vägg i vägg för att visa vid val av hund, blomma eller fågelbad.

För aktuella öppettider kan du kika på Facebook eller Instagram där jag fortlöpande skriver ut kommande öppettider. Som regel 1-2 dagar i veckan, lite beroende på om det är mässa eller turne på gång.

Du kan även kika i kalendern om jag är ”borta” annars skicka ett sms, meddelande på Facebook eller ring ett par timmar före (eller dagen före om du kan) så öppbnar jag. Jag är ju nästan alltid hemma, men är kanske på promenad med hundar eller grejar med kor, eller gjuter och behöver lite framförhållning för att öppna.

I butiken betalar man helst med swish eller kort men även kontanter funkar om du har jämna pengar eftersom jag inte har växelkassa där. Du får självklart kvitto med moms.

Obserera att butiken är enkel och oisolerad, golvet är ojämnt likaså planen utanför. Jag har ingen kundtoalett eller café utan detta är ett mer enkelt sätt att visa mina grejer. Jag har numer en parkeringsplats för tre bilar intill butiken, och man kan även parkera utmed vägen upp till korsningen bara man ser till att bilar kan passera.

Följ Ewa Dolck på Instagram