6 juni 1-årsjubileum för min egen butik

Det är ju inte mer än drygt ett år sen som min fantastiske långe sambo kom med tanken att ha en egen butik hemma. Det kändes som ett galet stort projekt då lokalen vi hade som passade var helt överbelamrad med grejer! Men med hjälp av våra fantastiska smurfar röjde vi och städade, målade och snickrade och det var i stort sett en långhelgs intensivt arbete och så fanns där en grund att börja piffa !

Jag har utvecklat allt långsamt och med stor hjälp av familjen! Alla hyllor, bord och lådor har funnits på gården och målats, dammats av och piffats. Så i början av juni kunde jag välkomna första besökarna!

När jag kom hem från Hjo-mässan i juli hade den långe byggt en stor fin trapp framför. Tänk vad många gånger jag sen suttit där med kaffekoppen och planerat, funderat, målat eller bara njutit av utsikten !

Undan för undan har jag möblerat om, bytt ut bord och hyllor, grejat och ordnat. Och det senaste nu blev ett stabilt räcke till trappen designat av den långe!

Och nu 6 juni planerar jag ett firande eftersom jag missade det där med invigning…. så jag firar att butiken funnits ett år !

Jag har öppet 11-16, har ett litet bord med kaffe jag bjuder på, om man handlar för över 500 kr resp 1000 kr får man extra gåva med ! Och jag plockar ihop ett ”fyndbord” med lite udda saker jag har haft på hyllorna som inte kommit med ut på mässor. Minst 50% avdrag på priset där.

Så välkommen att fira Butik Brygghuset 6 juni kl 11-16 !

Länk till mer info om eventet på Facebook

Bilderna nedan visar från hur det ser ut nu och längst ner hur det så ut när vi började……

Följ Ewa Dolck på Instagram