Nytt år igen

Så har vi redan nått slutet på januari i skrivande stund och jag har i år fått både tid och möjlighet att varva ner, reflektera, vila, planera och få sjukt mycket lust att jobba !

2023 blir året då jag är helt ”on my own” !

Inga återförsäljare, föreningar eller kooperativ, utan enbart egna butiken, verkstan, turnéer och valda mässor. Jag kommer undan för undan försöka utveckla butiken hemma och kanske blir det några få kurser också. Jag har under min ”ledighet” fått massor av nya idéer och har nu ett gäng nya alster som står på tork och som snart ska börja målas. Som det ser ut blir det många nya saker på pinne som inte är blommor utan geometriska figurer, lite stilrent så där…

Jag har nu satt datum för turneer och det blir främst mars april. Se fliken turnéplan.

I övrigt är det premiär för mig i Dalarna 13-14 maj när jag är med på Trädgård och Hantverk i Tällberg. Förhoppningsvis en start av ny tradition !

Som vanligt blir det Slöjdmässan i Hjo 7-9 juli, och sen Konstnatten Falköping i september innan det är dags för julmarknader och Slottsmässor. Mer om de datumen senare.

Följ Ewa Dolck på Instagram