Jul på Taxinge Slott och ryggskott

Nu är jag åter från 2 helgers utställning på Taxinge Slott med Slottsmässor.

Helt makalöst vilken mängd besökare, utställare och även försäljning !

Jag fick ju även det oväntade nöjet att blir intervjuad i TV4 på Nyhetsmorgon av coolaste Carolin Björnehag vilket gav en enorm respons med meddelanden i olika medier.

Sista dagen blev ordentligt vintrig så hemresan blev en mardröm med 7,5 timme i 50-60 km/h, en lång omväg via Mullsjö mm pga olyckor. Men hem kom jag. Och måndag förmiddag säckade ryggen ihop som ett brev på posten….eller som ett spam under Black Week….. 🙂

Så min invigning som skulle varit nu till helgen första advent ställs in då jag i skrivande stund inte ens kan packa ur bilen. Jag satsar istället på turnéerna 3 dec Vättern Runt samt 10 december Småland Skåne Halland.

Sen kommer butiken vara öppen så snart jag kan packa ur bilen och städa iordning och pynta.

Men från soffan under filten med en brasa sprakande och hundarna snarkande bredvid gläds jag ändå enormt åt att ha gjort den bästa november någonsin ! TACKSAM !!!

Följ Ewa Dolck på Instagram