Ewa Dolck på turné ….. ”Man kan inte bromsa sig ur en uppförsbacke !”

Tänk vilket lyckat koncept det blev med turnéerna !

Det som började med en lösning att kunna leverera under epidemin har nu fått permanent karaktär ! Var tredje månad ca samlar jag ihop beställningar och packar fjärilsbilen för många bil och stopp!

Jag brukar ha med en del extra förutom det som beställts, ifall nån är extra köpsugen…. Den 13 augusti är nästa turné och den går ”Vättern Runt”, dvs Jönköping Mjölby Linköping Norrköping Nyköping Södertälje, Strängnäs Eskilstuna Västerås Örebro Karlskoga Kristinehamn Skövde och hem….. Nästan 100 mil men hela 16 stopp !

Jag stannar till kort på en parkering, McDonalds, Biltema, Scandic eller liknande för överlämning av det som beställts, betalning sker med swish helst och man får självklart kvitto ! Efter 10-15 minuter susar jag vidare till nästa stopp ! Ett sätt att handla betonghantverk med fri frakt nära hemorten!

Nästkommande turnéer är :

3 december : Vättern Runt

11 december : Småland Skåne Halland

Där kan man redan nu lägga in beställningar !

Tack för att ni handlar svenskt och hantverk !

 

Följ Ewa Dolck på Instagram