Egen butik !

När vi i familjen i vintras diskuterade framtiden och hur vi ska få ihop vardagen med företag, sambons jobb, barnen och djuren kom vi fram till att jag skulle skapa en egen butik på gården istället för att vara med i olika kooperativ. Under våren fick jag så ovärderlig hjälp sambo och barn att röja, städa och bygga och numer har jag min alldeles egna ”Butik Brygghuset” som ligger i gårdens brygghus, dvs tvättstugan….

Den stora tvätt-tunnan finns kvar, likaså eldstaden, vi har sparat lite redskap och kuriosa, och jag kan nu ha ett blandat sortiment redo att visas inomhus. Fortfarande spartanskt, det är lite glipor mellan brädorna och inte så slätt golv, men det är min egen butik !

Tills vidare kommer jag inte ha specifika öppettider, utan öppna när kunder vill komma. Skicka ett PM eller SMS helst dagen före, eller i alla fall ett par timmar före ni vill komma, eftersom jag förutom jobb i verkstan ju grejar med hundar och kor också…

I min butik precis som på turnéer och mässor så betalar man helst med swish, men även kort och kontanter funkar och som alltid får man kvitto ink moms !

Så välkommen till Butik Brygghuset, unikt hantverk i betong skapat i egen verkstad !

 

Följ Ewa Dolck på Instagram