Den härligt fyllda kalendern !

Det är en stor lättnad att mässor och event är igång igen ! Nu är det början av juni och jag har varit iväg på trädgårdsmässa i Örebro och nationaldagsfirande i Fristad och snart kommer det ett par stora event i form av Nordic Dog Show i Borås samt den fantastiska Slöjdmässan i Hjo !

Därav har maj och juni blivit hektiska då jag samtidigt ju bygger butik på gården i vårt brygghus ! Men åh vad jag gillar at det är intensivt !

På hundmässan 1-3 juli kommer jag ta med ett gäng hundar för att visa, och fokusera på konceptet ”målat efter foto”.

Till Hjo ska jag försöka få med lite av allt, och jag är så glad att jag får samma plats som sist!

Under fliken Turnéplan finns mer fakta om mina olika event under året!

Nu är vi igång !!!!

 

 

Följ Ewa Dolck på Instagram