Turnéplan ! Äntligen med innehåll !

För nästan exakt 2 år sen stannade allt av…..

Pandemin såg till att alla utställningar och mässor ställdes in, en efter en… För mig var det 16 stora event som försvann. I den vevan tänkte jag om och startade mina turnéer och jag tror att oavsett vad som händer framöver så kommer jag fortsätta åka runt och leverera alster.

Men i år blir det även några stora mässor, och de senaste veckorna har jag fått klart med ytterligare några så nu finns det en riktig plan med mycket skoj för 2022 !

Vi börjar redan nu till helgen med trädgårdsmässan ”Trädgård och Uteliv med hantverk och Deli” på Dylta Bruk strax utanför Örebro. Jag åker dit med min vapendragare Maria , Ljuva drömmar Keramik. Det är så lätt att kampera med henne eftersom vi båda är morgonpigga, kontroll freaks och vääääldigt långsamma att packa upp….. 🙂

Övrigt i maj är det kurser på olika sätt, och sen kommer en mindre lokal begivenhet 6 juni med utställning på Mölarps kvarn hemma i Fristad. De har under sommaren några tillfällen med en tavelkonstnär och en hantverkare i kvarnen, och jag har äran att inleda sommarens aktiviteter på nationaldagen.

1-3 juli är det premiär för mig på Nordic Dog Show i Borås, Södra Älvsborgs hundutställning som i år är nordisk. Jag har 6 meter monter och tar med så många hundraser jag kan.

8-10 juli är det äntligen Slöjdmässa i Hjo , och jag har fått samma plats igen ! Så himla glad ! Hitta serveringen så hittar du mig !

sen är det dags att börja produktionen av julalster, så det blir bara någon turné i augusti, men sen i september bär det av till Stockholm och Skansen där jag åter tar med Maria på Ljuva Drömmar och huserar i var sin cirkusvagn vid Bollnästorget. Det är hantverksmånad på Skansen i september och jag är så stolt att få vara med!

I september är det också Konstnatten Falköping, och för tredje gången är jag med i Åsarp !

Sen väntar julmässor och första blir i Örebro på Dylta Bruk 28-30 oktober, och sen Smålandsjul på Huseby 12-20 November, och så avslutar jag året med en eller ett par turnéer i december.

Och sen är det dags fr 2023…….

Under 2022 ska jag även få klart med butik hemma, sköta om hundar och kor och hitta nya roliga saker att skapa och utmaningar att bemästra! Jag tror det blir bra, och jag vet att jag efter snart 7 år som hantverkare på heltid har ett nätverk med familj, goda vänner och hantverkande kollegor som stöttar, coachar och inspirerar….. Så nu gasar jag !

#mankanintebromsasigurenuppförsbacke

 

 

Följ Ewa Dolck på Instagram