2022 ! tjo ho !

Det har gått ett bra tag sen jag uppdaterade här, och ni som följer via Facebook och Instagram har koll på att orsaken är semester…

Eller…. nja…. kanske inte riktigt semester, utan ledighet för att göra nåt annat. Den 26 december fick vår Norrbottenspets nämligen 6 st valpar som på söndag blir 8 veckor och flyttar hemifrån. Dessutom har vi fått 3 kalvar än så länge, så fokus har varit att ta hand om den dagliga driften av gården med alla nykomlingar.

Nu är jag dock oerhört sugen på att starta upp igen, och planera klart 2022 som jag tror kommer bli fantastiskt !

Först och främst känns det ju hoppfullt att mässor kommer igång igen, och självklart kommer jag fortsätta med turnéerna.  Men det som är nytt för 2022 är att äntligen ska butiken på gården bli verklighet.

Idag är det ett brygghus som agerar förråd …. men med en del arbete så är tanken att jag ska kunna ha ett slags show room för mina alster för den som vill spontanshoppa. Inte riktigt klart än hur jag kommer göra med öppettider, men troligen blir det i början stuket ”ring så öppnar jag” eftersom jag är hemma i stort sett jämt. Det gör att jag kan jobba i verkstan och sen hoppa över till butiken när nån vill kika förbi, och man får således acceptera att jag betjänar verkstadsklädd.

I skrivande stund börjar jag fylla på med de mässor som är aktuella, och den listan kompletteras fortlöpande. Det ska bli fantastiskt roligt att komma ut på event igen.

Så om exakt en vecka drar det igång igen, 2022 ska bli bäst hittills ! Tjo hooooo !

……och jag fortsätter på mitt motto #mankanintebromsasigurenuppförsbacke

 

 

Följ Ewa Dolck på Instagram