Smålandsjul på Huseby Bruk 13-21 november

Knappa tre veckor kvar till årets största event….. SmålandsjulHuseby Bruk strax utanför Växjö i Småland.

För två år sen när jag senast var där anade jag föga att det skulle bli det sista stora eventet på väldigt länge….  Sen dess har jag fått lägga om mitt sätt att arbeta, hitta på nya kanaler, lägga betydligt mer tid på sociala medier och helt enkelt jobba helt annorlunda för att överleva.

Och det har gått bra, även om timmarna har blivit mycket fler och arbetet helt annorlunda,, främst många timmar i bil med leveranser på mina turnéer.

Men nu är det så äntligen dags igen, och den 12 november kör jag ner till Huseby bruk för att sätta upp min monter i slottets bottenvåning. Det blir som vanligt ett brett spektra av alster, men som alltid bara i betong.

Är det nåt speciellt du vill att jag tar med så kan du lägga ett mail eller PM på Facebook/Instagram så fixar jag.

Vill ju passa på att göra lite reklam för mina coola kumpaner också som kommer återfinnas på Huseby, nämligen :

Ljuva Drömmar – keramik. ställer ut i Snickeriet

Maria Lindberg design – linnekläder – ställer ut i slottets bottenvåning

Kling Kollektion – Ullkappor – Ställer ut i Snickeriet

Hoppas vi ses !!!

ÖPPET

Måndag kl. 10-18
Tis, ons, tors kl. 12-21
Fredag kl. 12-20
Lördag kl. 10-20
Söndag kl. 10-18
Entré: Söndag, måndag 80:-, övriga dagar 120:-, barn under 12 år har alltid fri entré i målsmans sällskap

 

Följ Ewa Dolck på Instagram