Turbo….

Jag har ju refererat till uppförsbackar och växlar…. Men april maj och början av juni har det varit turbo…..

Otroligt tacksam att beställningar strömmat in, att turnén 6 juni slog alla rekord och att flera projekt landats…. Och mer kommer !

Jag kommer fortsätta med turnéerna och utöka med fler orter och datum. Nytt till hösten blir tex Karlskrona, Oskarshamn Gävle och Uppsala mm… Datum presenteras först och främst på Facebook och Instagram.

På hemmaplan skissar vi nu på att bygga ut på olika sätt, och jag hoppas inom kort kunna visa lite mer vad som är på gång. Jag är i alla fall otroligt tacksam att jag har support från familjen i att utöka företaget på olika sätt.

Dessutom tar jag just nu fram flera olika nya alster, från mini-hundar till stora hundar och några än så länga hemliga hund-saker. Återkommer även om det.

Vad gäller kurser så avvaktar jag tills dess att FHM och Länsstyrelsen ger besked om att smittläget är mer under kontroll, för jag anser det otroligt viktigt at vi respekterar läget och alla gör vad vi kan! Ekonomisk girighet får inte gå före respekt och ansvar!

Denna veckan har jag haft årets första 4 lediga dagar och roddat corona-anpassat studentfirade och födelsedagar. Imorgon blir det tillbaks i verkstan och listan med beställningar som ska levereras före midsommar. Dessutom gjuta inför ett speciellt projekt i juli.

Så jag tankar mer turbobränsle och lägger i en växel till !

 

Följ Ewa Dolck på Instagram