Ny månad, ny uppförsbacke, ny växel….

Mars var en av de mest intensiva månader sedan jag började med eget företag….

Med alla inställda mässor och marknader har ju turnéer varit min räddning och utväg. Och i mars hade jag 4 inplanerade, varje söndag hela månaden.

Vänern runt blev inställd, men övriga genomfördes och det var en härlig mix av återvändande kunder och nya, av stora maffiga hundar på 45 kg och små blommor, av strålande sol och nästan orkan…..

Summeringen blev att mars 2021 blev den tredje bästa månaden sedan jag startade! Så tacksam ! Men inte en endaste ledig dag blev det heller !

Skulle ju försöka göra så mycket som möjligt före operationen 6 april, men som ett dåligt aprilskämt kom i förra veckan beskedet att kliniken som utför operationerna stänger ner för att all personalen ska flyttas över på obestämd tid till Borås Covid-vård.

Det var en grym besvikelse! Jag hade en tid tillbaks levt på det faktum att jag snart snart skulle bli smärtfri i knät…. och den vetskapen fick mig att liksom hålla ut…… Nu kan de inte säga nånting om när ett nytt datum kan ges.

Så en ny typ av uppförsbacke tornade upp sig…..

Vad gör man då ? Jo man deppar en dag, tar lite för många koppar kaffe, promenerar med vovvarna lite extra…och börjar tänka…

Så jag hittade en ny växel, skissar på nya planer, nya idéer …. lite ny verksamhet, lite utbyggnad men turnéerna kvarstår.

Jag avslöjar inte mer än så just nu…… men… koppling upp, gasen ner….. 🙂

 

 

Följ Ewa Dolck på Instagram