Härlig vecka på Skansen !

Åter hemma efter en vecka i Stockholm egen butik på Skansen…… Nu efter ett par dagars fullständig trötthet börjar jag kvickna till . Försöker smälta minnen och intryck…. Det amerikanska sällskapet som hade flera butiker och vill ta in mina smycken i sitt sortiment, paret från New York som köpte det största lammskinnet, det yttepyttesmå tovade tofflorna som en stolt mormor skulle ge till sitt kommande första barnbarn i oktober…. och så alla magneter som flyttade till Sydkorea, Uruguay, Ukraina, Moldavien, Japan, Grekland mm….. Och så klart påfågeltuppen som såg till att vi inte sov för länge på morgonen, underhållarna som dagligen sjöng allt från Jazzgossen till Bullfest……. de ofantligt söta griskultingarna som vi passerade varje morgon på väg ner till vagnarna vi huserade i….. det lilla tåget som körde runt runt med minst lika många pensionärer som barn…..

Ja det var en fantastisk vecka som jag i år dessutom fick dela med Maria på Ljuva drömmar och Anna på Annas Ljus. Vi fick till och med bo inne på Skansen och den längst  turen utanför gick till närbutiken tvärs över gatan för påfyllning av chips och mjölk…

Under veckan fick jag flera besök av vänner, gamla kunder, och fd elever…. och känslan att nån gör sig omaket att åka vägen om Skansen för min skull värmer extra mycket !

Vi gled in i Borås framåt 1-tiden på natten och det var en rätt mosig Ewa som stapplade in på gården och blev överöst av blöta pussar av hundarna .Borta bra men hemma bäst !

Följ Ewa Dolck på Instagram