Intervju i P4 Sjuhärad

Med anledning av att jag för andra året är med som gäst hos Elenor Krantz på Konstrundan i Herrljunga blev jag häromdagen uppringd av självaste Jon Koldenius, min favorit bland P4-gänget !  Han ville göra en intervju i morgonprogrammet både med koppling till Konstrundan och även dagens tema ”förändring i livet och hur man klarar stressen efter sommaren”… typ….

Så jag blev ett exempel på hur man verkligen kan förändra livet och även ett exempel på att klara stressen efter semestern.. för jag har ju inte haft någon semester…. 🙂

Det var en väldans trevlig stund här på gården och i verkstan, Jon är väldigt proffsig och lyhörd. Det blev ett bra samtal och minuterna efter fick jag en hel hög meddelanden i olika kanaler om att det blev ett bra reportage!

Länk till hela intervjun finner du om du klickar HÄR  Intervjun hos mig börjar efter 2:45 in i programmet.

Följ Ewa Dolck på Instagram