Skansen Stockholm vecka 34

Söndag 18 augusti styr jag bilen mot Stockholm och Skansen för andra året. I år får jag sällskap av Maria på ”Ljuva Drömmar” och Anna på ”Annas Ljus” . Vi ska under en hel vecka ha var sin hantverksbod på det anrika Skansen.

Även i år har jag med våra egna lammskinn och stickat och tovat i ull. Ja och så min betong så klart. I år lite mer fokus på mindre saker, smycken, kylskåpsmagneter, saltkar, mindre djur.

Vi har öppet boden varje dag måndag till söndag kl 11-18 minst. Och vi finns precis där man kommer upp på Bollnästorget i cirkusvagnarna ! Kan inte missas !

Och eftersom sommaren gått ganska mycket bättre än förväntat så är det just nu bråda dagar att färdigställa allt.

Men det är så vansinnigt roligt ! Trots långa dagar i verkstan vill jag inte för en sekund byta tillbaks till mitt ”gamla liv” ! Att skapa kreativt, styra sin egen dag, pröva, misslyckas, lyckas….. och nu efter snart 4 år kunna leva på sitt eget företag är magiskt !

Tacksam var ordet sa Bull !

 

Bilder från min bod på Skansen 2018

Följ Ewa Dolck på Instagram