Hantverksmässan Båstad 26-28 juli

Äntligen !!!! Som jag har längtat ! Nu är det dags att packa bilen för fjärde året i rad och bege sig till Båstad och Norrvikens Trädgårdar för Hantverksmässa ! 

Under åren har vi sannerligen haft skiftande väder, från förra årets 35 grader och stekande som till det hällregn för ett par år sen som till och med fick foppatofflorna att ge upp…

Men kunderna, omgivningen, organisationen och stämningen slår det mesta ! Så nu packar jag katter, hundar, blommor, smycken och vinglas i betong för att återigen njuta av en helg i Båstad!

I år har jag nöjet att ha Stina Tiselius, även känd som ”Stina Maria Stickar” med i min monter, Stina som förutom att ha en helskön personlighet och inte ett negativt ben i kroppen är också en fantastisk hantverkare. Hennes material är garn och i det skapar hon ponchos, handledsvärmare och grytlappar, och för den som själv behärskar stickningen så kan man köpa hennes egenhändigt gjorda mönster med sköna garnpaket till. Det har även blivit några stickböcker med åren, och dessa finns att köpa signerade i montern.

Mässan är öppen fredag 10-18, lördag 10-18, söndag 10-17.

Följ Ewa Dolck på Instagram