Slöjdmässa i Hjo 12-14 julli

En intensiv period ledde fram till mitt första deltagande i Slöjdmässan i Hjo! Bland annat fyllde jag 50 år och hade stort cocktailparty hemma i trädgården med hemlagade snittar och snacks. Dessutom initierade vi försäljningen av sommarstugan, med allt vad det innebär med mäklare styling mm…

Men den torsdagen den 11 juli rullade bil och släp samt skåpbilen in i stadsparken i Hjo med måååånga kilo betong! Sju timmar senare var montern klar och redo inför fredagens öppnande av mässan.

Min fantastiska ”partner in crime” Stina Tiselius, ni vet ”Stina Maria Stickar”, ställde upp som co driver och det var världens bästa hela fredagen. Vi synkade ihop om kassaregister och paketering så svetten lackade. Det var helt galet många kunder, och så härliga samtal och möten! Men oj vad chockad jag i slutet kunde konstatera ett ”all time high” i försäljning ! Plockade upp det lilla ”lager” jag hade under borden inför lördagen.

Så tänkte jag att lördagen säkert skulle bli betydligt stillsammare efter fredagens anstormning, men det fortsatte med många kunder. Och känslan av att höra att man rest till Hjo för min skull, att man följer mig i sociala medier mm var helt magisk. Så mycket bekräftelse och fina ord ! Magiskt !

Lördag kväll inser jag att jag börjar få tomt på borden, så jag tar helt sonika bort ett bord så det blir finare . Hade inget mer att ta fram utan stajlade om.

Under söndagen fortsatte kommersen, och vid stängningsdags återstod 3 brödbackar med djur i betong och bara en enda fjäril på pinne….. Det var ganska lätt att packa….

Väl hemma fick jag bums sätta igång med målning av det jag gjöt i vår och försommar för att få klart inför Hantverksmässan i Båstad 26-28 juli.

Fast först lite timmar i butikerna Korpens Hantverk i Alingsås och Gammelgården Hofsnäs

Tacksam är veckans ord !  <3

Följ Ewa Dolck på Instagram