Skapande vecka med Mötesplats Prästgården i Länghem

 

Vecka 27 är det dags för en riktig godbit ! Då är jag med som en av flera aktiviteter hos Mötesplats Prästgården i Länghem. En skön blandning av hantverk, lunchvila, pilgrimsvandring och skön gemenskap med go-fika. 🙂

3-4 juli håller jag i kursen ”Upcycling och återbruk” som går ut på att ta gamla brickor, ljusstakar, pelarbord, pallar mm och förnya dem med decoupage bland annat. Vi kommer även gjuta ett smycke som dekoreras. Vi håller ett skönt tempo, njuter av omgivningen och skapar oss harmoniska…

Detta uppmärksammades förra veckan av tidningen STT som svängde förbi för en intervju. Resultatet ser ni HÄR, på sid 2 .

Vill man haka på kursen så finns det någon plats kvar, men anmälan stänger nu till midsommar så tveka inte för länge ! Bokas via Sensus.

Lite exempel på vad man kan tänkas skapa ser du nedan

 

Följ Ewa Dolck på Instagram