Intensiv maj & nytt samarbete !

Mässorna har avlöst varandra och däremellan har jag färdigställt alster i verkstan, fyllt på hos mina försäljningsställen och hållit kurser…. I stort sett inga lediga dagar på ett bra tag, men OJ vad roligt det har varit !

Helgen som gick var det Trädgårdsmässa på Wapnö Gård i Halland. Det var min tredje mässa där, och så ofantligt roligt att återse kunder och träffa nya! Kunder som köpt djur och blommor för ett år sen eller på julmässan återvände och köpte fler saker. En ofantligt go känsla! Jag är nästan hög på endorfiner av alla fina ord !

Och som inte det var nog blev jag kontaktad av en butik i Skåne som drivs av Lena Lindberg som även själv är konstnär. I hennes butik ” Lenas Skaparatelje” och Möss och Annat finns både hennes egna hantverk och utvalda alster av andras. Man blir helt lyrisk av att bläddra igenom hennes bilder på Facebook!

Efter ett kort samtal insåg vi båda att kemi fanns mellan oss, och Lena bestämde sig på studs att ta med en initial kollektion till butiken i Anderslöv. Och redan har hon börjat packa upp så i veckan finns det småkatter, insektsbad, hudar och annat från mig i hennes butik.

Så småningom kommer Lena ha fler alster i butiken, så önska gärna vad så tar hon in detta.

Kika in hos Lena och gilla henne på Facebook och Instagram !

Nästa mässa blir Hantverksmässan i Hjo 12-14 juli, men innan dess hittar ni mig i butikerna Korpens Hantverk och Gammelgården Hofsnäs där jag jobbar lite då och då, och mina alster finns fortlöpande hos Karins Lada !

Jag känner att detta blir en bra sommar !  <3 <3 <3

Följ Ewa Dolck på Instagram