Kommande mässor

Nu har äntligen årets trädgårdsmässor startat och det är så himla kul! Förra helgen var det premiär i Ängelholm med mässan Trädgård och Uterum. Trots ganska mycket nederbörd var det fantastiskt roligt, och jag är så tacksam att så många av er kom dit och både pratade och handlade!

Nu blir det en helg emellan med kurs, men 11 maj är jag på banan igen med Trädgårdsyran i Limmared. Här samlar vi ett 30-tal utställare, flera föreläsare, frågestund samt modevisning och tipspromenad. Allt under ledning av konferencier Ann Hansson, känd från TV, och en helt underbar personlighet som är mästare i tårtor ! Hon driver företaget ”Flickorna i köket” och deltog i tv-programmet ”Det stora tårtslaget” där hon kom på prispallen !

Så välkomna till Glasets Hus i Limmared lördag 11 maj kl 10-16 för Trädgårdsyran !

Helgen efter det så är det mässa ”Trädgård och Uterum” igen , denna gången i Medevi strax utanför Motala. Där är det också utställare, föreläsare, inspirationsträdgårdar och detta sker under ledning av Bella Linde som konferencier. Om du gästar denna mässan får du chans att lyssna på när Bella intervjuar mig om hantverk, kreativitet och välmående!

Så välkomna 18-19 maj kl 10-17 till Trädgård och Uterum i Medevi/Motala.

Och helgen efter det är det så den fjärde stora trädgårdsmässan för året, nämligen Wapnö i Halland.

Och här finns verkligen ALLT för trädgården ! Perenner, redskap, dekorationer, möbler…. Och utställare både inomhus och utomhus…. Stort utbud och vacker omgivning! Här kommer jag ha årets största monter !

Så 24-25-26 maj kl 11-17 ses vi på Hem och Trädgårdsmässan på Wapnö i Halland.

Sen kommer ju fler mässor…. Hjo , Båstad, Skansen…. Men det återkommer jag till…. För innan dess ska jag ju passa på att fylla 50 samt få många timmar i verkstan till…. 🙂

Följ Ewa Dolck på Instagram