Årets sista julmarknad, Hötorget Borås 17 december

Nu packar jag ihop lådor, bord och dukar för att sista gången i år visa upp mina alster och mig själv på en julmarknad.

Lördag 17 december kan ni möta en grupp hantverkare på Hötorget i Borås kl 10-16. Smycken, barnkläder, keramik och presentartiklar finns att beskåda och själv har jag med betongen så klart, men även lammskinn från våra egna Svärdsjöfår, julgrupper, ljusmobiler, pepparkakor, musli, godis och mosskransar.

Så när du ändå är ute på julhandel så kom förbi och säg hej , så kanske du kan komplettera julklappssäcken med unikt och personligt hantverk . 🙂 Jag kommer ha lite ”jul-rea” eftersom detta är sista marknaden och sälja ut några demo-ex till halva priset både vad gäller den lilla trädgårdsbordet, marshall-hållare, julpynt och julgrupper.

Länk till Bors Citys FB-sida om eventet hittar du HÄR

hotorget

Följ Ewa Dolck på Instagram