Företagarföreningen Framtid Fristad

Jag har nöjet att få vara en del av nätverksgruppen som arrangerar frukostar för föreningen Framtid Fristad. En förening som främjar orten och dess utveckling. Vi har olika föredrag och besöker olika företag, för att tillsammans skapa ett bättre och bättre samhälle både vad gäller kommunikation, samarbete, utveckling, kultur, möjligheter och framtid.

Idag fick vi besöka Folkhögskolan i Fristad vilket var väldans trevligt. En fantastisk frukost serverades med tomtegröt och skinka, och sen förflyttade vi oss till Högtidssalen och fick information av rektor Inka Horstmann om historien bakom lokaler fram till dagens kursutbud.

Inka förärades som tack för besöket en skål från mig som för dagen pimpats med en cellofanpåse hemgjort godis. Med på bild är även Sune Ström som sitter i styrelsen för Framtid Fristad och jag själv.

15439755_1327583590639449_5989444105402352161_n

Följ Ewa Dolck på Instagram