Båstad och Borås….

Det har varit intensivt med julmarknader och jag har nu avverkat både Båstad och Borås.

Båstad var nog den juligaste mest exklusiva julmarknaden där Norrvikens trädgårdar gått ”all in” med belysning, aktiviteter och dekorationer. Och trots skiftande väder var det välbesökt !

Jag hade ju nöjet att åka tillsammans med Maria, keramiker med företaget ”Ljuva Drömmar” och vi både stod bredvid varandra på mässan och kamperade ihop på kvällen. Det är så himla roligt att hänga med nån som också är hantverkare och utbyta tankar och idéer !  Det är när man ser bortom egen vinning och egoism som det börjar hända saker med synergieffekter och kreativitet!

Sen var det enda marknaden på hemmaplan i år, nämligen Julmarknad på Brändmarks. Det var tredje året jag var med och föreningens trettonde marknad. Ett skönt gäng med brett utbud i allt från keramik, vävt, tovat, glasfusing och som grädden på moset Tinas fantastiska figurer på kalendrar och muggar mm….

Nu är det en tur till Stockholm i helgen som väntar och ett par arbetsdagar i Alingsås sen, … innan det ska firas lite ju och nyår, men efter jul kommer en kul grej som jag verkligen ser fram emot, mer om det senare….

Tipp tapp…..  🙂 

Följ Ewa Dolck på Instagram