Julmässa på Norrviken i Båstad

Normalt är det högsommar när jag gästar Norrvikens Trädgårdar under Hantverksmässan, men i år blev jag inbjuden att även delta på Julmässan med mitt betonghantverk. För tredje året arrangerades en magisk julmarknad där de överträffade allt i form av dekorationer, belysning, aktiviteter som dans kring granen och eldshow.. och så ca 50 utställare med hantverk och mat.

Stämningen blev absolut magisk med all belysning! Så lyxigt att få vistas i denna fina miljö !

Det var första året som mässan var öppen redan på fredagen, och det var lite ovisst om besökarantalet…men oj vad roligt ! Redan lördag morgon fyllde jag på med de sista tomtarna och katterna jag hade med, och sen strömmade påsarna med betongalster iväg…

Organisationen bakom är så oerhört proffsig och med en stor charm och glädje ! Som företagare med lite kontrollbehov fullkomligt älskar jag att allt funkar klockrent, är väl arrangerat och planerat….och som människa blir jag varm av de omtanke som visas när mäss-bossen Charlotte kommer förbi med en kaffetermos eller bara frågar om allt är ok….

Några höjdpunkter var eldshowen där tre unga kvinnor blandade dans och eld rent magiskt ! Doften av brända mandlar triggade julkänslan och de fantastiskt belysta konstverken satte pricken över i !

Så tack Båstad och alla härliga besökare för en underbar helg ! Jag är ödmjuk inför hur många alster som fick nya hem ! Tack även Maria ”Ljuva Drömmar”  , min kumpan på resan som förgyller dagen med både skratt och klokheter! Och så Gabi , du roliga tös ! Och Helena som är så nedrans duktig keramiker och förmodligen roligare än hon förstår själv !

Men mest tack till Charlotte och Ingrid med personal ! Ni gör ert jobb så in i bengen bra ! Vi ses i juli igen, och i december 2020 !

Följ Ewa Dolck på Instagram