Slöjdmässan Hjo

Sitter i favoritfåtöljen och summerar helgens slöjdmässa i Hjo 2024

Vilken fantastisk helg !

Vi hade sån tur med vädret trots att det kom 30 mm regn mellan lördag och söndag, samt en ansenlig mängd torsdag eftermiddag , men det var enbart 30 min som kom under själva mässans öppettider eller vår uppackning…!

Det var galet många återkommande kunder, långväga stammisar och utställare jag träffat MASSOR av gånger, och vi kramades, skrattade, pratade och uppdaterade på läget !

Sen var det alla nya !….. Ni som träffade mig för första gången, kanske efter att ha följt mig ett tag eller helt utan att veta att tanten med den gröna klänningen skapar i betong !

Det var en väldigt lätt bil som styrde hemåt söndag kväll, och idag måndag har jag nästan inte gått ur fåtöljen. Bara scrollat, lyssnat på radio, druckit kaffe och varit glad åt resultatet från årets Slöjdmässa !

Imorgon börjar jag städa butiken så jag kan packa ur bilen, jag ska måla en del nytt och fylla på, och kanske kan butiken öppna senare i veckan.

Nästa äventyr är Tällberg 1-3 augusti då jag ställer ut på Hantverksdagarna på Klockargården . Därefter blir det enbart butiken fram till slutet på september då jag reser söderut för Äppelmarknaden i Kivik 28-29 september.

Men nu tar jag en kaffe till och lutar mig tillbaks i fåtöljen !

Följ Ewa Dolck på Instagram