Mässor i Maj

Nu närmar sig maj och årets första mässor! Det är långa listor med vad jag ska färdigställa, packa och göra de närmaste veckorna, och jag är glad att jag haft bra disciplin på gjutning så att jag nu har ett bra lager som torkat klart och är redo att målas!

Under maj kommer jag ha 3 mässor varav faktiskt två är i Dalarna !

Jag börjar med Trädgård och hantverksmässan i Tällberg Dalarna 11-12 maj på Villa Långbers.
Arrangören,PI Mässor, är en favorit och mässan är väl organiserad, välbesök och med hög kvalitet! Jag har under vintern fnulat på nyheter och kommer ha med både en helt ny design på blomma och även ett par nya produkter med dala-tema !

Helgen efter 17-19 maj är det dags för Trädgårdsmässa på Wapnö Slott i Halland ! Denna har jag varit med på för några år sen, men inte efter pandemin. Det ska bli riktigt roligt att återvända, och jag återfinns på min ”vanliga” plats utmed muren vid vallgraven intill grusgången.

Sen kvarstår 24-26 maj då jag beger mig till Dalarna igen och Dala Game Fair i Borlänge som är en jakt- fiske- friluftsliv- hund- och öl/whisky-mässa ! En helt ny mässa för mig och det ska bli väldans spännande med det sammanhanget! Här blir det ju lite mer fokus på hundar så klart ! (och även lite fiske faktiskt! mer om det kommer senare !)

Följ Ewa Dolck på Instagram