Lördag 16 dec, sista dagen i butiken 2023 !

Lördag 16 december har jag så öppet sista gången för i år i min lilla enkla butik i Brygghuset på gården i Fristad!

Jag kommer ha galet bra erbjudanden för att tömma så mycket som möjligt eftersom jag (igen) har planer på att göra om lite i butiken och behöver plats för det!

50 % på all julig betong
30 % på all övrig färdig betong i butiken
10 % på stickat och tovat
10 % på fårskinn från egna får
Gäller enbart på plats i butiken, ej beställningar eller presentkort

Inget paxas utan superpriserna är på plats först till kvarn.

Jag kommer därefter ta en paus och fira jul med min goa familj, vara ledig och kontemplera om framtid, planera, experimentera, dricka massvis med kaffe och vila både kropp och själ !

2023 var ett tufft år! Läget i världen har ändrats enormt allt sedan pandemin och det är klart märkbart som liten företagare! Jag får se hur jag ska trolla fram ideér och möjligheter för att kunna, orka och klara fortsättningen…

Dessutom hade jag tuffa utmaningen rent kroppsligt med skadan i axeln och begränsningarna det gav. Så en månad med fokus på träning och vila blir nog bra….

Men det tuffaste var att min mamma i maj somnade in efter att denna förbannade cancer så brutalt kom tillbaks och besegrade vår makalösa kämpe ! Jag behöver lite mer tid att hitta en vardag i sorgen och saknaden. Mamma har varit så enorm stor del av mitt liv, hantverk och företag …… Jag saknar henne enormt ! <3

Under ledigheten kommer jag inte ha planerade öppet-dagar i butiken, men eftersom jag är hemma i stort sett alltid kommer det som vanligt att vara möjligt att messa eller ringa före och sen besöka butiken lite när som.

Följ Ewa Dolck på Instagram