Butiken öppen 11 november

Då har jag haft ett par intensiva veckor med julmarknad på Baldersnäs och på Wrams Gunnarstorp.

Börjar nu veckan med en dag av vila, promenader med hundar, massor av kaffe och hela tiden ett block med för att anteckna ideer och planer.

Imorgon börjar jag packa ur bilen och göra julfint i butiken, På lördag 11 november har jag öppet kl 11-14, och det kommer finnas massor av juliga saker men även blommor, fjärilar, smycken och allt annat.

Efter denna helgen kommer det så vara stängt 2 helger eftersom jag är på Taxinge Slott på julmarknad, men efter det har jag öppet SÖNDAGAR i advent ! Det lutar åt kl 14-17 ungefär för lite mysigt stämning ! Kolla gärna på Facebook eller Instagram om du planerar besök!

Självklart kan du som tidigare ringa eller messa för att komma annan dag också, de dagar jag inte är på mässa.

Följ Ewa Dolck på Instagram