Höst 2023

När det inte blir som man tänkt får man ta en kaffe, vända på kartan och fundera ut en ny rutt…..

Min axel är fortfarande inte alls bra, det går galet långsamt framåt, nu dock med underbar hjälp av rehab på vår lokala vårdcentral där jag får stötvågsterapi på tre områden kring axeln.

Jag ska fortsättningsvis ha minimum belastning på höger arm och axel så det blir nästan enbart målning nu. Tur att jag började tidigt i somras med de juliga alstren och har mycket färdigt att måla på hyllorna.

Butiken är öppen lördagarna 14 och 21 oktober samt 11 november kl 11-14, Jag kommer även ha öppet i advent på söndagarna, Mer om det senare.

Men årets julmässor närmar sig med stormsteg ! Den första är om knappt 2 veckor !

27-29 oktober : Baldersnäs Herrgård med Slottsmässor

2-5 november : Wrams Gunnarstorp med Slottsmässor

17-19 samt 23-26 november : Taxinge Slott med Slottsmässor

Dock har jag nu slutligen tagit beslutet att det inte blir några turneer med beställningar som jag initialt hade tänkt. Om axeln bättrar sig och det uttalas intresse kan jag eventuellt göra turneer i december med det som är färdigt i butiken.
Tänker att jag kan göra en liten film från butiken och man kan då paxa för leverans utmed vanliga sträckorna. Kan det vara nåt ?

Men nu är det snart fredagskväll och jag laddar för att slutlacka en del smycken som ska in i butiken imorgon lördag när jag har öppet kl 11-14.

Följ Ewa Dolck på Instagram