Ändrade planer

Idag har jag dessvärre lärt mig mycket mer om bicepstendinit och axelimpingement…..

Dvs inflammation och mekanisk irritation och rupturer i bicepssenan samt klämda vävnader och stark smärta i axeln och överarmen.

Detta gör att jag framöver kommer behöva ändra på vardagen både privat och yrkesmässigt!

I minst 4 veckor ska jag mer eller mindre låta bli att använda höger arm annat än vissa fysioterapeutiska rörelser. Därefter får vi se….

Som ni förstår innebär detta en stor påverkan på mitt arbete i verkstan. Jag ska återkoppla till er som har beställningar liggande och uppdatera på läget. Det blir en tid framöver helt stopp för nya beställningar med bestämd leverans tills jag vet läget.

Butiken kommer vara öppen enbart lördagar kl 11-14 ( förutom när jag är på vift) och jag får meddela framöver hur det blir med mässor mm när jag ser om det blir förbättringar med smärtor och mobilitet.

Självklart får du som vanligt komma annan dag och tid om du meddelat ett par timmar före !

Som ni förstår är det ett läge jag inte väntat mig och jag har svårt att ens acklimatisera mig vid tanken! Begränsningar, smärta och tålamod är inte min paradgren !

Att det dessutom påverkar mitt företag som jag värnar om och älskar att utveckla är synnerligen frustrerande !

Butiken är dock välförsedd med alster för både trädgård och inredning samt smycken och jag har fyllt på borden med lagerrensning (100kr 50kr och 30kr)

Detta är inget ”tycka synd om”-inlägg !!! Bara information om läget då man som enmansföretagare är tämligen utsatt i att ingen ”annan” tar över arbetet och sjukskrivning inte är aktuellt eftersom butik, bokföring, sociala medier och administration måste skötas ….

Vill du stötta mig blir jag väldigt glad för rekommendationer, delningar, likes och allmänt glada tillrop förutom såklart besök i butiken.

Jag har klarat företaget genom en pandemi och tänker inte ge upp nu heller !

Följ Ewa Dolck på Instagram