Butik och Turne juli augusti

Helgen på Slöjdmässan i Hjo var helt fantastisk och nu är jag mitt i uppackning av allt….

Jag passar på att möblera om i butiken innan lådorna packas upp, dels för att få det lite nytt men även för att gå igenom vad som behöver fyllas på.

Det kommer bli ett par dagar fast öppet i butiken framöver men du kan som vanligt ringa eller messa och boka en egen tid om du planerar vara i området en viss dag.

Jag fortsätter med turneer också, och i augusti kommer äntligen en där jag beger mig mer norrut. Turnen heter Södra Norrland 12-13 augusti och beräknas gå ungefär Borås Örebro Västerås Uppsala Gävle Söderhamn Gnarp Sundsvall på lördagen och sen på söndagen Ånge Järvsö och ner mot Mora vidare Karlstad och Dalsland ner Vänersborg och hem Fristad

Som vanligt beställer man i förväg och får sin leverans till tex en pendelparkering eller vägkrog utmed sträckan vid ett bestämt klockslag. Jag har med lite extra grejer för den köpsugne. Stoppen är ca 20 min innan jag susar vidare till nästa stopp.

Skriv ett pm eller mail med din beställning.

Butiken är öppen nu på lördag 15 juli och jag återkommer med tider för nästa vecka.

Följ Ewa Dolck på Instagram