Juli blev augusti …och snart även september

Tiden går fort….

Idag har det varit nästan höstlikt väder, men småregn och inte särskilt många grader… Och jag älskar det !  Nyss var det svettigt varmt och ljust sent på kvällen, men nu får man ha pannlampa på sista kvällskissen med hundarna….

Denna veckan har varit intensiv! Några dagar gick till kursverksamhet hos Prästgården i Länghem, där vi körde heldagar med olika typer av kurser för deltagare från Daglig Verksamhet. Och det var nog det mest spännande, lärorika, givande, intensiva och viktiga jag gjort på länge ! Dessutom i en miljö som är magiskt vacker, med människor som med åren kommit att betyda väldigt mycket för mig och för ett syfte som är viktigt på riktigt!

Sen fick jag en heldag i verkstan på fredagen för att slutföra lite beställningar och så idag har jag bemannat Korpens Hantverksbutik i Alingsås.

Väl hemma började jag packa om bilen inför morgondagens tur till en liten med trevlig sammankomst i Od där det är hantverksdag i Hembygdsgården kl 14-17.

Men sen blir det in i nya verkstan och lägga upp strategin för skapandet inför höst och jul.

Den nya verkstan stod ju klar för bara några dagar sen, och nu har jag massor mer plats att förvara gjutna ej målade alster så jag är förberedd inför beställningar. Jag har lagt ner mycket tid på att planera arbetsytor, förvaring och redskap. Detta blir bra !!!

Sen är det ganska lugnt med aktiviteter fram till sista helgen i september då det är Konstnatta Falköping då jag gästar Hembygdsgården Fageråsstugan i Åsarp.

Och nu är det klart att det blir Smålandsjul i Huseby strax utanför Växjö, Julmarknad i Borås på Brändmarks Blommor samt jul med Korpens Hantverksbutik i Alingsås. Och kanske kommer det något mer också….. 🙂

Så eftersom jag ska greja med tomtar, granar, pumpor och ljusstakar på måndag känns det alldeles utmärkt med lite höstig känsla….

Jingle bellss jingle bells…….. 🙂

Följ Ewa Dolck på Instagram